Coed Y Gawen

Description

Matischok & Ross were appointed to completely remodel this existing 1970’s Scandinavian kit house. We achieved this by completely removing the existing roof and adding a new first floor structure. The house’s interior room layout was completely reconfigured to provide open plan living accommodation . Large glazed openings with bi-fold doors were added throughout to bring in plenty of light. Balcony structures were added to the front and rear to make the most of the beautiful views. The property was completely transformed to create a stunning contemporary country house.

Before and After

Gallery

How can we help you?

Want to talk to us about your project, or just have a question? Get in touch today by email, phone or using our contact form. Our staff are always happy to help.